LEGO Technic Hovercraft Goedkoopste Aanbieding

LEGO® Technic 42120 “Hovercraft voor reddingsoperaties”.

Op zee of in de lucht de LEGO Technic hovercraft 42120 is uitgerust voor allerlei reddingsmissies. Omdat de hovercraft na zijn missie op het water kan worden omgebouwd tot een tweemotorig vliegtuig.

LEGO Technic Hovercraft aanbieding

Naast het prachtige design in fel oranje zorgen verschillende functies voor gevarieerd speelplezier. Dankzij de verborgen wielen lijkt de LEGO hovercraft te zweven. De propellers kunnen worden gedraaid via de stuurinrichting.

Het vliegtuig fascineert met gedetailleerde technologie zoals beweegbare roeren en rolroeren. Een draaiend waarschuwingslampje geeft aan dat deze voortdurend alert bent. Attentie, de volgende reddingsmissie wacht al!

LEGO technic Hovercraft aanbieding

LEGO® Technic 42120 “Hovercraft

LEGO Technic hovercraft 42120 uitdagende bouwset voor kinderen vanaf 8 jaar.
BOL.com

De LEGO® Technic hovercraft voor reddingsoperaties maakt spannende avonturen mogelijk. Het fascinerende (water) voertuig is constant op zijn hoede.

De hovercraft lijkt boven het water te zweven. Gebruik het stuur om de propellers te draaien. Met de heldere kleuren en het draaiende oranje waarschuwingslicht lijkt het model erg op het origineel. Klaar voor een nieuwe missie? Bouw het model dan om tot een geweldig tweemotorig vliegtuig.

LEGO® Technic 2 in 1 set met “zwevende” hovercraft en de authentieke functies van een echt reddingsvoertuig. Geweldig 2 in1 LEGO cadeau voor kleine zee redders.

Op zoek naar het perfecte speelgoed cadeau voor kinderen die van uitdagende bouwsets en voertuigen houden? Dan is de LEGO® Technic hovercraft voor reddingsoperaties (42120) het perfecte cadeau.

Talrijke authentieke functies laten jongens en meisjes vanaf 8 jaar gewaagde missies naspelen. Als het model op de verborgen wielen rolt, lijkt het te zweven. Kinderen kunnen draaiende propellers, een waarschuwingslicht, een cockpit met stoelen, een bedieningspaneel en een stuur ontdekken. Als ze dan klaar zijn voor een nieuwe uitdaging, kunnen ze de hovercraft ombouwen tot een tweemotorig vliegtuig. Het vliegtuig heeft beweegbare roeren en rolroeren.

Het LEGO® Technic universum omvat een breed scala aan voertuigen voor jonge LEGO fans die al uitkijken naar hun volgende bouw uitdaging. De modellen hebben realistische functies en een authentiek ontwerp. Daarom zijn ze geschikt voor kinderen die willen weten hoe iets werkt.

Kenmerken

  • Leeftijdsadvies: vanaf 8 jaar tot 14 jaar
  • Inhoud: LEGO Technic 42120 hovercraft voor reddingsoperaties
  • Aantal onderdelen: 457
  • 2 in 1 ontwerp: Kan worden omgebouwd van reddingsboot tot tweemotorig vliegtuig. Boot met cockpit, draaiend waarschuwingslicht en draaiende schroeven. Zwevende hovercraft effect dankzij verborgen wielen.Vliegtuig met beweegbare roeren en rolroeren
  • Afmetingen: hovercraft (L x B x H): 24 x 13 x 12 cm
  • Leeftijdsadvies: vanaf 8 jaar

Als u een origineel cadeau voor een verjaardag zoekt, voor kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar. Dan is deze LEGO technic aanbieding een geweldig cadeau, waar kinderen urenlang speelplezier aan zullen beleven.

Lego® technic aanbiedingen in één oogopslag

Een overzicht van de goedkoopste en beste Lego® Technic aanbiedingen, kunt u hier vinden. En voor een de beste prijs kopen en geld besparen! Wij proberen altijd de beste aanbieding voor u te vinden. Daarom vergelijken wij de klok rond de prijzen van verschillende online speelgoed webshops.

Op Goedkoopmarkt.nl kun je eenvoudig de goedkoopste LEGO aanbiedingen vinden en vergelijken. Dagelijks zoeken we naar de beste LEGO technic aanbiedingen, om zo de beste deal te krijgen.

Waarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen en kleine balletjes.