Dyson AirWrap – Voor & Nadelen

De Dyson Airwrap Styler is misschien wel een van de innovatiefste haarproducten die in decennia zijn uitgebracht, en maakt gebruik van nieuwe technologieën die een revolutie betekenen voor de manier waarop vrouwen hun haar stylen en beschermen.

Dyson Airwrap aanbiedingen


Beste Dyson AirWrap aanbieding bij BOL.com >>


Techniek Dyson Airwrap Long Styler

De Airwrap Styler maakt gebruik van een technologie die Dyson “het Coanda Effect” heeft genoemd, waardoor snel bewegende lucht zich aan een oppervlak kan hechten zonder warmte.

In tegenstelling tot andere op hitte gebaseerde haarstyling producten, vertrouwt de Airwrap niet op hitte om krul en volume in het haar te helpen creëren, wat uiteindelijk je haar beschermt tegen beschadiging.

Sinds de introductie in 2018 is de Airwrap Hair Styler is deze krultang populair geworden. De hoge vraag en het lage aanbod verhoogden onvermijdelijk de prijzen, waardoor consumenten op zoek zijn naar een goedkope Dyson Airwrap.

Dyson Airwrap complete

De Dyson Airwrap is een veelzijdige beauty haar styling product die in verschillende kleuren verkrijgbaar is o.a. Zwart/Paars, Zwart/Roze, Zilver/Rood en Zilver/Koper. Dankzij verschillende opzetstukken kan hij functioneren als krultang, haardroger, ronde borstel en stijltang.

Tip!

Voor iedereen die tijd wil besparen met haarstyling. Bij de Dyson Airwrap long is de luchtstroom het vormende element in plaats van de hitte. Je kunt je haar stylen terwijl het droogt. Als u waarde hecht aan beschermende en zachte haarverzorging, kan dit haarproduct prima bij u passen.

Wat maakt de Dyson Airwrap Complete speciaal?

 1. De Airwrap werkt met een krachtige motor.
 2. Het hart van de Dyson Airwrap Complete wordt gevormd door de Dyson V9 motor. Het creëert een snelle luchtstroom waardoor het haar langs het hulpstuk stroomt en blijft plakken. Dit brengt het haar in de gewenste vorm zonder hitte.

Er zijn veel accessoires inbegrepen

 • De Dyson Airwrap Complete wordt geleverd met veel hulpstukken: drie gladmakende borstels in verschillende stijlen, krul hulpstukken in twee maten. Hij wordt ook geleverd met een beige, elegante opbergdoos en een antislipmat.
 • De Dyson Airwrap Complete vervangt verschillende toestellen, het is een haardroger, krultang, ronde borstel en stijltang in een.
 • De nodige hulpstukken kunnen gemakkelijk worden vervangen en uitgewisseld.

De moeite waard om te weten!

De Airwrap stuurt een speciaal gerichte luchtstroom rond het betreffende hulpstuk. Het trekt het haar aan, dat zich om de bevestiging wikkelt. Het apparaat gebruikt hiervoor het zogenaamde Coandă-effect.

Voor en Nadelen Dyson Airwrap

De voor- en nadelen van het kopen van een Dyson Airwrap aanbieding vindt u hier in het kort.

Voordelen

 • Zachte styling
 • Veel haarstyling accessoires
 • Automatische temperatuurregeling
 • Eenvoudige verandering van bevestiging
 • Minder hitte dan conventionele krultangen
 • Minder haarbeschadiging in vergelijking met conventionele krultangen
 • Eén tang voor veel verschillende kapsels
 • Geschikt om het haar te drogen
 • Hoogwaardige afwerking
 • Gering stroomverbruik / energiezuinige krultang

Nadelen

 • Beperkte kleurkeuze
 • Hoge prijs
 • Het haar moet nat zijn voor styling
 • Krullen blijven soms minder lang zitten
 • Krullen worden losser dan met een conventioneel toestel

Haarstyling mogelijkheden

Als u een Dyson AirWrap aanbieding gekocht, wat zijn dan de mogelijkheden van dit haarstyling product.

Voor styling kunt u kiezen uit 3 verschillende opties:

 • Smoothing (Afvlakkende borstel)
 • Krul (krulhulpstuk)
 • Blowout kapsel (ronde volumeborstel)

In het onderstaande willen wij deze verschillende hulpstukken en hun gebruik doornemen.

1 – (Smoothing) Steil kapsel (Afvlakkende borstel)

De gladmakende borstel om je haar recht te trekken. Met de Smoothing brush kun je je haar in één keer föhnen en steilen. Vooral als je lichte golven hebt of als je haar van nature pluizig is, is deze borstel bijzonder geschikt.

2- Krul kapsel (krulhulpstuk)

Hoe krul je je haar met de Airwrap. De Dyson Airwrap long wordt geleverd met 2 opzetstukken om je haar te krullen:

 • Diameter 30 mm: voor zwak, fijn haar
 • Diameter 40 mm: voor dik, sterk haar

Dankzij de innovatieve luchtstroomtechnologie van Dyson hoeft u alleen maar het uiteinde van uw haar tegen het hulpstuk aan te houden. Het apparaat zuigt vervolgens uw haar helemaal zelf op en wikkelt het rond het hulpstuk.

3- (Blowout) volume kapsel (ronde volumeborstel)

De ronde volumeborstel voor volume kapsels. U wilt uw haar voorzichtig stylen en een volume kapsel creëren net zoals bij de kapper? Dat is precies waarom de Airwrap wordt geleverd met de ronde volumeborstel. Het geeft je haar meer volume en vorm.

Dyson Geschiedenis en technologie

Dyson is een technologie bedrijf met een wereldwijde aanwezigheid. Het is gespecialiseerd in stofzuigers, haardrogers en ventilatoren. Veel producten behoren tot het topsegment.

De naam Dyson staat bekend om de productie van hoogwaardige stofzuigers en is synoniem geworden met technologisch geavanceerde consumentenproducten voor in huis.

Na decennia van succes met een groot aantal stofzuiger modellen, waarbij de producten specifiek gericht waren op het hoogste consumenten segment, breidde Dyson uit met handdrogers, luchtreinigers, ventilators zonder bladen en nu met haarproducten.

In sommige opzichten kan Dyson worden gezien als een technologiebedrijf, dat altijd geavanceerde machines ontwikkelt met blaasloze ventilatoren, geavanceerde filtersystemen en een groot aantal methoden zoals het Coanda-effect dat de luchtstroom regelt.

Dyson Haarproducten


Dyson haarproducten zoals de Airwrap Styler, Hair Straightener en Hair Dryer zijn het afgelopen tijd steeds populairder geworden na veel Dyson gerelateerde reviews en video’s op platforms als Tik Tok, Instagram en YouTube.

Vooral de Airwrap styler is niet alleen een fenomeen geworden, het is tevens een functioneel, high-tech product. Consumenten hebben het Dyson’s Coanda Effect omarmd.

Traditionele haarstylers gebruiken namelijk grote hitte om haar te buigen, stijlen of volume te creëren, een methode die tot de introductie van de Airwrap Styler onvermijdelijk was.

Dyson Airwrap technologie

Volgens Dyson is het “Coanda effect” de techniek om een snel bewegende luchtstraal over een oppervlak te sturen om zich dan aan dat oppervlak vast te hechten. In de Airwrap Styler combineren ze dit wetenschappelijke concept met de Dyson V9 motor om een draaiende werveling van lucht te creëren.”

Deze technologie is niet afhankelijk van warmte om krul of volume te creëren, waardoor je haar langer niet beschadigd door de hitte van traditionele hairstyling producten en krultangen .

Hoeveel kost de Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap Styler Complete is niet goedkoop en kost rond de € 650,- wat natuurlijk niet goedkoop is. De complete set bestaat uit een premium opbergkoffer, een zachte gladmakende borstel, Pre-styling droger, ronde volumeborstel, en meer.

Vergeleken met andere haarproducten op de markt, heeft de Airwrap ongetwijfeld een hogere prijs, maar voor velen zeker de moeite waard, een bewijs zijn de vele positieve reviews en zijn populariteit.

Volgens ons onderzoek is de goedkoopste Dyson Airwrap aanbieding te vinden op Bol.com. 

De Dyson Airwrap is duur, maar net als een goede TV of een vakantie, je krijgt uiteindelijk waar je voor betaalt.

Samenvatting

De veelzijdigheid van een Dyson Airwrap aanbieding, het aantal hulpstukken, de techniek en de technologie zijn allemaal componenten van het succes van dit product. Historisch gezien hebben haarstylers geworsteld om het probleem van haarbeschadiging door hitte op te lossen.

En de oplossing van Dyson voor dit haar probleem heeft, een hele grote groep gebruikers blij gemaakt, die op zoek waren naar een krultang die het haar niet beschadigd. En daarom is men blij met dit haar kwaliteitsproduct, en is dit product enorm populair geworden ondanks de hoge prijs.

De Airwrap complete roept een premium, luxe gevoel op. De lederen koffer, accessoires en het prachtige design maken de Airwrap complete stijlvol in combinatie met zijn functionaliteit.

Als je op zoek bent naar een goedkope Airwrap Styler, is dit het moment, om hier eens te kijken.

Terwijl u hier bent, overweeg dan eens om de andere populaire Dyson producten zoals de Supersonic haardroger, Corrale Hair Straightener, en nog veel meer te bekijken.

Veelgestelde vragen

We hebben de antwoorden op de belangrijkste vragen over de Dyson Airwrap Complete hieronder voor u samengevat.

In welke kleuren is de Dyson Airwrap Complete verkrijgbaar?

Er zijn verschillende kleurencombinaties beschikbaar voor de Airwrap Complete. Het is verkrijgbaar in zwart/paars, zwart/roze, zilver/rood en zilver/koper.

Is de Airwrap alleen geschikt voor lang haar?

De Dyson Airwrap Complete is een allrounder en geschikt voor alle haarlengtes. Met bijpassende opzetstukken bereikt u ook met een kort kapsel prachtige resultaten.

Hoe lang blijven pas gestylde krullen zitten met de Dyson Airwrap Complete?

De duurzaamheid van het styling resultaat na gebruik van de Airwrap is afhankelijk van de textuur van het haar. Afhankelijk van de dikte en lengte van het haar kan de houdbaarheid variëren.

Waarom blijven de krullen niet lang zitten door de Dyson airwrap?

Een veelgestelde vraag, waarom blijven de krullen van de dyson airwrap niet lang zitten. De krullen blijven niet langer dan 1 uur zitten.

Zoals als in dit artikel al is te lezen, gebruikt de Dyson Airwrap een andere techniek dan de traditionele krultangen.

Toch is er een belangrijke tip om de krullen in je haar zo lang mogelijk te blijven zitten.

 1. Gebruik niet alleen een conditioner voor de voeding, maar gebruik ook een crème of een mousse (of beide) in nat haar.
 2. Gebruik de Airwrap niet op te droog haar.
 3. Föhn even je aanzet droog en gebruik daarna de opzetstukken direct.

Kan de Dyson Airwrap Complete worden gebruikt om haar te föhnen?

De Dyson Airwrap Complete is een föhn met opzetstukken waarmee je tegelijkertijd kunt stylen en föhnen.

Is de Dyson Airwrap Complete geschikt voor fijn dun haar?

Met de Dyson Airwrap Complete kun je prachtige krullen maken van dun en fijn haar. Maar als je krullen over het algemeen snel verdwijnen, zal de Dyson Airwrap Complete geen wonderen verrichten.

Is de Dyson Airwrap Complete geschikt voor dagelijks gebruik?

De Dyson Airwrap Complete is geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij de automatische temperatuurregeling kunt u uw haar elke dag stylen. 

Welke kapsels kan ik creëren met de Dyson Airwrap Complete?

Met de Dyson Airwrap Complete kun je je haar op verschillende manieren stylen. U kunt krullende kapsels, geföhnde kapsels of steile geföhnde kapsels creëren. 

Wat krijg ik als ik de Dyson Airwrap aanbieding koop?

Bij aankoop van een Dyson Airwrap aanbieding krijg je een complete stylingset: de haarstyler, 3 gladmakende borstels in verschillende stijlen, krulhulpstukken in 2 maten, een opbergdoos en een antislipmat.

Wat is net zo goed als de Dyson Airwrap?

Wat is vergelijkbaar met de Dyson Airwrap? Het goedkoopste alternatief voor de Dyson Airwrap is de Babyliss Airstyle 1000 hetelucht krultang. Hij wordt geleverd met vier verschillende opzetstukken en zorgt niet alleen voor prachtige krullen, maar werkt ook als haardroger, met een ronde borstel en als stijltang.

Lees meer over krultangen, hoe ze te gebruiken en hoe te kiezen uit verschillende fabrikanten in ons gedetailleerde artikel over krultangen.